NOTD + Twin Mani Tuesday 9 november 2021: Mauve Magnifique (Catrice)

mde

Pearl had weer een goed idee voor een Twin Mani Tuesday: Mauve Magnifique uit de ProvoCATRICE LE van Catrice, voorzien van een eenvoudige nail art. Nou, dan moet je net mij hebben: ik ging direct op zoek naar een wel heel simpel te maken decoratie. Gewoon een stip op iedere nagel, te maken met Berry Bow uit dezelfde collectie.

Natuurlijk heb ik mijn dotting tool niet gevonden, maar gelukkig bestellen wij regelmatig sushi en daarom heb ik een aardige voorraad houten eetstokjes in de kast liggen. Daar kan je makkelijk stipjes mee zetten. We hebben allebei twee laagjes Mauve Magnifique aangebracht, maar ik heb er geen topcoat overheen gelakt.

Helemaal onderaan dit bericht zie je de collages die Pearl gemaakt heeft. Het is niet moeilijk om te zien welke hand van mij is: degene met de gele ondertoon. Ook staan mijn stipjes niet allemaal even netjes op de nagels. Maar goed, we doen het vooral voor de lol, dat lakken van dezelfde nagellak. Het is erg leuk dat we in onze stash veel dezelfde lakjes hebben. Dus we kunnen voorlopig nog wel even voort,

dav dav dav IMG_20211109_124805_602 IMG_20211109_124810_135

4 gedachten over “NOTD + Twin Mani Tuesday 9 november 2021: Mauve Magnifique (Catrice)

  1. Pearl

    Ik vond dit een hele mooie twinmani van ons tweeën. Ik ben ook niet bedreven in het nailarten, maar deze is goed gelukt.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>