NOTD + Twinmani Tuesday 23 maart 2021: Côte D’Azur-Flair (Catrice)

dav

Côte D’Azur-Flair heb ik in 2017 al laten zien. Toen wist ik nog niet dat dit lakje zoveel gezichten heeft. Kijk maar eens op de onderste foto. Pearl heeft de collage gemaakt en ik denk dat je goed kunt zien welke foto’s ik gemaakt heb. Daarom vind ik het zo leuk om mee te doen aan Twinmani Tuesday.

Dit lakje komt uit de Catrice LE die ontworpen is door de Oostenrijkse designer Marina Hoermanseder en de rest van de collectie vond ik verschrikkelijk. Côte D’Azur-Flair dan weer wel. Het is een fijn lakje dat keurig dekt in twee laagjes snel droogt.

sdr sdr sdrIMG_20210323_104753_284

6 gedachten over “NOTD + Twinmani Tuesday 23 maart 2021: Côte D’Azur-Flair (Catrice)

  1. Pippi Bericht auteur

   Dit is echt zo’n mooie tint. Bij mij is de lak blauw, bij Pearl zie ik dat er wat rood in zit.
   xoxo

   Reageren
 1. Pearl

  Wat een verrassende kleur is dit, hè? Zo verschillend als de kleur is op onze nagels en natuurlijk door het licht tijdens het fotograferen. Ik vind hem ongecompliceerd mooi, haha!!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>