Op het matje

IMG_9952

Ronald heeft deze week nachtdienst. Gisteren zijn we vrijwel direct nadat hij thuiskwam met Blaze gaan wandelen. Misschien had onze therapiehond daar vanochtend weer zin in, want hij ging gelijk met mij naar beneden. Meteen ging hij op de schoonloopmat zitten. Wachtend op papa.

IMG_9953

Die natuurlijk niet meteen kwam en dus ging hij er maar bij liggen.

IMG_9954

Nog steeds geen papa in aantocht, dus besloot Blaze even te ontspannen.

Hij lag nog maar net toen we allebei hoorden dat Ronald eraan kwam. Komt wellicht door de uitlaat die niet helemaal in orde is. In ieder geval ging ik toen geen foto’s meer maken. Het vaderskind ging namelijk blaffen en dat doet hij best luid. Toen moest hij letterlijk op het matje komen. Ook Ronald heeft hem streng toegesproken, maar dat weerhield de hondenstaart er niet van om als een malle te heen en weer te zwiepen. Inmiddels liggen ze alweer samen te dutten. En moet er dus nog gewandeld worden!

4 gedachten over “Op het matje

  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, wij zijn pas tevreden als hij niet meer blaft hoor. Het mag wel een keertje, maar hij moet toch echt stoppen al ik NEE zeg. Maar daar is meneer toch net iets te enthousiast voor. Want het gaat wel om papa hè. :)

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Uiteindelijk gingen we iets voor half 10 de deur uit. Anderhalf uur gewandeld. Na het eten ging Blaze bij papa slapen :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>