Op weg (100)

dav

Toen ik zag hoe het grasveld langs het pad erbij lag, dacht ik eerst dat een zwaan op een akelige manier het loodje had gelegd. Maar er lagen slechts witte pluizen. Aan de andere kant van de loot staan erg veel bomen, dus ik ben maar eens op internet gaan zoeken welke boomsoort de schuldige was.

Het lijkt de populier te zijn. Het is trouwens de eerste keer dat ik dit verschijnen heb opgemerkt. Waarschijnljk was ik altijd veel te druk. bezig met mij. honden. Het kan ook zijn dat het komt door de wind en de windrichting. Volgend jaar ga ik beter opletten en je zal zien dat de oluizn dan aan de andere kant op het fietspad terecht zijn gekomen.

2 gedachten over “Op weg (100)

  1. Linda

    Echt massaal losgekomen, al die pollen…niet gek dat je dat nog niet eerder gezien hebt, normaal is het niet zo extreem

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *