Op weg (101)

dav

We komen hier een paar keer per dag langs en opeens was de boom dan toch omgezaagd. Eind maart was het door middel van een lint om de stam al aangekondigd. Het lint was na twee dagen foetsie en misschien was dat wel een daad van een bomenliefhebber. Maar blijkbaar is er toch een ambtenaar die de boel goed in de gaten houdt en opdracht gaf tot het verwijderen rooien van de boom.

Echt verwijderd is ‘ie trouwens niet, want ik zie nog een stukje stam en de wortels kunnen onmogelijk al weg zijn. Dus komt er binnenkort een graafmachine die de rest van de boom zal weghalen. Hopelijk plaatsen ze dan meteen een nieuwe. Want dat doen ze hier in de buurt wel. De ongeveer vijftien bomen die ik heb zien verdwijnen zijn allemaal vervangen door jonge bomen. Kijk, dat doen ze dan weer wel in Spijkenisse. Voor je lol moet je hier niet komen wonen, wel voor het groen.

 

dav

2 gedachten over “Op weg (101)

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik ga het in de gaten houden. Als het niet opschiet, kan ik altijd gaan duren bij de gemeente.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>