Op weg (104)

dav

Meestal laat ik hier zien dat ik iets bijzonders heb gespot, maar vandaag was ik eg blij dat ik weer met Apollo kon wandelen. Hij voelde zich een paar dagen niet lekker en ik ben gisteren niet eens met hem naar buiten gegaan. Wel om kwart voor twaalf, want het leek de goede kant op te gaan en ik wilde hem nog even voor het slapengaan laten plassen.

De nacht ervoor ben ik er vijf keer uit geweest omdat hij iets in de tuin wilde achterlaten. Omdat ik beneden op de bank sliep, was dat geen probleem. Want ik sliep zoo slecht dat ik het iedere keer doorhad dat hij op weg was naar de schuifpui.

Vannacht had hij een goede nacht en ik dus ook. Apollo had zin om weer te gaan wandelen- toen ik mijn schoenen aantrok, ging hij razendsnel naar de deur. Hij nam natuurlijk de korte route en zoals gewoonlijk wilde hij niet door het park. Dus gingen we over het bruggetje en daarna pas naar rechts, op huis aan. Het was zo fijn om deze route weer met hem af te leggen!

6 gedachten over “Op weg (104)

  1. Pippi Bericht auteur

   Zo fijn dat hij weer stond te popelen om naar buiten te gaan. En dat hij weer een goede nacht had.

   Reageren
 1. Myrna

  Ik weet heel goed hoe dat voelde voor je vanochtend. Het was een pak van je hart. Ik hoop dat vannacht net zo goed mag gaan.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We hebben vannacht echt goed geslapen en ik hoop dat het weer een tijd goed zal gaan.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>