Op weg (105)

sdr

Apollo kiest al meer dan the weken voor de kortere route. Dat is prima. Als hij op een dag zin heeft om langer te lopen, zal hij dat heus wel aangeven. Overigens vind ik de korte route ook erg fijn. We lopen langs het park, een plek die hij het liefst mijdt. Dan gaan we over een bruggetje en dan lopen we naar rechts.

In die lange straat staan prachtige bungalows en en er zijn er een paar die mij zouden doen overwegen in Spijkenisse te blijven als we de loterij winnen. Heerlijk, een huis zonder trappen. Is ook beter voor de honden. Ze hebben ook allemaal een aardige tuin- dat klan je zien als je door het park loopt.

Het mooie van deze vast kostbare woningen is dat bijna iedere tuin een flinke voortuin heeft met een mooie heg eromheen. Geen lelijke schuttingen van waaibomenhout, maar heggen die meestal nog netjes worden bijgehouden ook. Het ziet er erg mooi uit en ik geniet van al die bomen, struiken en planten die ik iedere ochtend weer zie. Zo wordt wandelen nog leuker.

2 gedachten over “Op weg (105)

 1. Linda

  Daar heb ik ook gelopen met Apollo….hij wilde perse het bruggetje over, nu begrijp ik waarom, daar loop jij dus met de korte route…en staan idd hele mooie huizen..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Toen liep hij die route nog niet dagelijks- misschien hadden we er twee keer gelopen. Maar het is wel duidelijk dat hij die route fijn vindt.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>