Op weg (126)

IMG_20221108_144545

De schaarse parkeerplaatsen worden ingepikt door mensen die hun garage/carport hebben volgestouwd mort allerlei zooi, die hun tweede en soms derde auto ook ergens neer moeten zetten en enkele weken geleden werd er een hoge berg zand gestort. Omdat ik niet de hele dag door het zolderraam sta te koekeloeren, heb ik geen idee of er steeds iets wordt weggenomen door de werklieden die in de wijk bezig zijn.

Misschien zijn r wel klussers die hun tuinpad met het zand hebben opgehoogd. De berg wordt namelijk steeds iets minder hoog en dat zal vast niet komen door een soort van winderosie. Als ik Kline kinderen had, zou ik ze waarschuwen- ga nooit spelen in dat zand. Want ik zag van lieverlee steeds meer pootafdrukken verschijnen en sinds kort doet Apollo ook een klein avondplasje aan de voet van de heuvel. Dat vind ik al erg genoeg, maar ik verwacht er iedere dag ander hondenafval aan te treffen.

2 gedachten over “Op weg (126)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *