Op weg (127)

IMG_20221115_102105

In de hele wijk wordt de bestrating vernieuwd en ik geloof dat ook de riolering onder handen wordt genomen. Om de week moet ik een andere route kiezen om zo weinig mogelijk zand mee naar binnen te nemen. Maar soms is er helaas niet aan te ontkomen. In ieder geval is het pad langs de sloot inmiddels gelegd, maar verder is het hier net een woestijn. Als ik een Miep Kraak was, zou ik het waarschijnlijk wel erg vinden. Ach, hier moet toch iedere dag de stofzuiger gepakt worden voor al die hondenharen.

2 gedachten over “Op weg (127)

    1. Pippi Bericht auteur

      Gelukkig maak ik me net zo druk om een beetje zand 🙂 Die pootafdrukken van Apollo vind ik zo schattig.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *