Op weg (128)

IMG_20221122_084606

Het lijkt hier wel een woestijn- alleen op het pad langs de sloot liggen nog tegels. Voor en achter en aan de zijkant van dit blok ligt alleen zand. Het was de bedoeling dat het pad aan de voorkant afgelopen vrijdag klaar zou zijn, maar ze zijn er nog niet eens aan begonnen. Dat weerhield de werklieden er niet van de bestrating aan de achterkant maar fijn te verwijderen. Dus alle auto’s moesten de carport uit. Tenzij je van plan bent om in de komende weken aan huis gekluisterd te blijven. Hoe je je kliko’s door het mulle zand naar de opstelplaats moet krijgen is me ook een raadsel. Dat lukt alleen als je lege bakken wilt neerzetten.

Gisteren besloot men ook het pad aan de zijkant te verwijderen. Je kunt nergens meer komen zonder een fikse hoeveelheid zand mee te nemen onder je schoenen. Kijk eens naar de foto hierboven. Dan zie je wellicht dat er linksonder wat water te zien is. Toen ik iets later een stuk verderop op mijn vriendin stond te wachten omdat ze met e auto nergens bij kon, hoorde ik iemand door een megafoon mompelen dat er een lekkage was en dat de waterleiding voor onbepaalde tijd werd afgesloten.

In de buitenlucht kon ik het nauwelijks verstaan en toen ik Ronald voor de zekerheid appte, bleek hij niets te hebben gehoord. Mensen die de hele dag aan het werk waren, wisten ook van niets en ze zullen wel geschrokken zijn toen ze thuiskwamen. Pas toen ik om half zeven naar de supermarkt was om een pak bronwater te halen, was het gefikst. Het had maar liefst acht uur geduurd. Inmiddels ligt de hele wijk open en kan je je auto nergens parkeren. Dat laatste gaat nog voor een hoop gezeur zorgen.

 

2 gedachten over “Op weg (128)

 1. Linda

  Ze denken ook zo lekker mee hè, die mannen…zolang ze zelf maa niet in de shit zitten..je hoeft er toch niet voor gestudeerd te hebben, om de mensen een normale weg vanuit huis te gunnen..ook geen loop planken?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Welloopplanekn. Maar het enige waar ze zich aan houden zijn de data waarop de boel opgebroken gaat worden. Verder lopen ze hopeloos achter.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *