Op weg (136)

De herbestratingsellende zal nog wel een paar maanden duren. We kunnen weer onze kliko’s niet meer buiten zetten op een plek die rap te bereiken is en als Amy hierheen komt, moet ze een stuk omrijden. Maar het wordt wel mooi.

Nu zijn ze bezig met de herinrichting van de speeltuin om de hoek. Er staan wat speeldingen en er staat een hoog hek omheen. Heel verstandig, want er zijn ouders die hun kinderen de deur uit schuiven en ze laten spelen in een onaffe speeltuin. Waar volgens mij nog geen rubbertegels op de grond liggen.

Het zal me benieuwen of deze plek veel kinderen gaat trekken. Er zijn er tegenwoordig niet meer zoveel. Maar ja, wat weet ik daarvan, want ik heb geen kind dat nog op straat speelt. Als we de geldpest niet krijgen, maar wel een kleinkind, zal ik hier nog weleens zitten.

2 gedachten over “Op weg (136)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *