Op weg (144)

Deze foto maakte ik gistermiddag. De zon scheen volop en ok zat dat de achterburen de boel weer gezellig hadden gemaakt. Toen de gemeente bezig was met de herbestrating, stond er wekenlang niets en ik miste al dat groen.

Kijk nou eens hoe fraai het oogt: de schutting is mooi vergrijsd en is dus een goede achtergrond voor de planten die in cementemmers staan. Aan e andere kant staat een palm die het verbazingwekkend goed doet in dit klimaat.

Daarnaast staat een gigantische naaldboom. Zoiets hebben net veel mensen in hun achtertuin staan. De achterbuurvrouw kan binnenkort weer genieten van onze magnolia’s en als ik naar haar planten en bomen kijk, word ik daar ook blij van,

4 gedachten over “Op weg (144)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ga morgen even foto’s maken van de voortuin. De hortensia’s zien er veelbelovend uit en ik ben blij dat iksedum heb ontdekt- perfecte bodembedekkers.
   xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Helemaal als de zon schijnt! De buurvrouw heeft groene vingers en ik ben blij dat ze de straat opleukt met haar planten.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *