Op weg (150)

Het is maar goed dat ik dit plekje niet zo fijn vind voor de honden, want als het flink regent, heeft het geen nut om daar te gaan spelen of trainen. Bijna iedere dag is een man hier bezig met het opvoeden van zijn prachtige Mechelaar en ik ken ook iemand die haar drukke pitbull er lekker laat uitrazen. Dan heb je het niet naar je zin als het regent.

Dotje had het niets uitgemaakt. Zij was zo dol op apporteren dat ze dwars door enorme modderpoelen rende. Bij slecht weer kwam ze onder de modder thuis, Vreemd genoeg zat ik daar niet zo mee. We hadden genoeg handdoeken. De andere honden blijven het liefst binnen als het weer tegenvalt. Mij komt dat erg goed uit, want baal al wekenlang van het wat nou niet bepaald heerlijk lenteweer is.

4 gedachten over “Op weg (150)

 1. chucky1012

  Inderdaad, hier hebben toch genoeg van gehad.
  Ik moest in de scoot ook flink uitkijken voor het vele hemelwater want ik had het een keer gehad dat
  mijn voeten en het plateau vreselijk nat waren en moest ik thuisgekomen alles poesten en de schoenen
  goed schoonmaken.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, op die schoonmaakwerkzaamheden zit je ook niet te wachten. Laten we maar hopen dat het snel wat warmer wordt. En vooral droger.
   xoxo

   Reageren
 2. Linda

  Zonde dat dat veldje zo slecht erbij ligt…nou idd, Dotje maakte het niks uit, die deed alles voor het balletje..bijzondere meid was het 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als het flink heeft geregend staat het halve dorp onder water. Gelukkig hebi ik geen honden die ik meeneem aar het veldje.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *