Op weg (151)

Op deze foto valt het eigenlijk wel mee. Maar behalve onze wijk wordt er nog veel meer op de schop genomen. Zo ongeveer alle belangrijke en vooral drukke punten zijn afgesloten. Dat doen ze lekker handig hier in Spijkenisse. Bij de gemeente zit iemand die echt niet goed kan plannen.

Regelmatig moeten Apollo en ik met gevaar voor eigen leven oversteken. Gebruikmakend van een oversteekplaats met voetgangerslichten. Dan staat het hele kruispunt vo met auto’s. Want alhoewel met ziet dat doorrijden geen optie is, geeft men toch gas zodra hun licht op groen staat.

Dat geeft achterlijke automobilisten meteen een reden om niet te stoppen als mensen moeten oversteken. Welnee, ze geven nog extra gas en rijden je bijna van de sokken. Als ik zou geloven dat het nut had, zou ik een middelvinger opsteken. Maar ja, ik moet Apollo het goede voorbeeld geven.

4 gedachten over “Op weg (151)

 1. chucky1012

  Wat erg dat er personen zijn die niet stoppen.
  Hier vlakbij staan regelmatig verkeersregelaars, het zijn mensen die leerlingen zijn
  en als men moet stoppen en men had toch gas gegeven dat ik maar op mijn scoot blijf wachten want ik neem geen risico’s.
  Het is zo erg.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Die leerling-verkeersregelaars staan er altijd als het ons niet goed uitkomt. Als we een beetje haast hebben.Maar ze staan er nu niet meer, want ze worden onheus bejegend door boze automobilisten.
   xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben van mening dat je nooit agressief moet zijn waar je kinderen bij zijn. En het helpt inderdaad toch nier.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *