Op weg (153)

Weldadig dat je 24/7 je postpakketten kunt afhalen. De supermarkt om fe hoek is zeven dagen per week geopend, maar ze zijn natuurlijk ’s nachts dicht. Misschien krijgt mijn favoriete pakjesbezorger het nu iets minder druk. Volgens keer zal ik hem eens vragen of hij liever heeft dat ik mijn aankopen zelf ga halen. Want hij heeft het razend druk.

Eerst stond dit apparaat inde winkel, maar een paar dagen geleden heeft men het naar de stoep voor de winkel gesleept. Het zal wel een tijdje geduurd hebben voordat de gemeente er toestemming voor gaf. Want het is wel een gevaarte hoor. Maar wie weet heb ik er binnenkort wel wat aan. Geen idee hoe het werkt, maar ik hoop niet dat mijn pakjes in de hoogste kastjes worden gedumpt.

4 gedachten over “Op weg (153)

 1. Linda

  Hahahaha dat hoop ik ook niet…denk dat de bezorger liever bij je thuis afleverd, volgens mij verdient hij er dan meer aan…maar zou het zeker even vragen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik denk het ook hoor. Want vier jaar geleden kwam hij hier dagelijks, vaak met meerdere pakjes. Hij vond het prima.

   Reageren
 2. chucky1012

  Wat een gevaarte het neemt de halve stoep in beslag.
  Het is toch veel leuk om een persoonlijk praatje te maken.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het liefst krijg ik de pakketten thuis en ik gun de bezorger de klandizie. Inderdaad, een praatje is altijd gezellig.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *