Op weg (17)

sdr

We komen elkaar ‘s ochtends wel vaker tegen, Valleney en ik. Dan loop ik met Apollo en zij laat Shiva uit. Als zij niet hoeft te werken en Mika wel gaat ze hem thuis ophalen. Kunnen ze elkaar nog even zien voordat hij in de metro stapt.

De honden negeren elkaar en dat is prima. Ze hoeven geen vrienden te worden al zou dat wel handig zijn. Maar goed, ze kennen elkaar nu wel. En Valleney en ik kunnen een praatje maken voordat we allebei een andere kant op lopen.

Op de foto staat ook iemand die Apollo een keer heeft laten schrikken door met een rotvaart over wat rottig gelegde straatstenen te scheuren met een lege bakfiets. Regelmatig worden we zelfs op de stoep aan alle kanten voorbijgereden door schoolkinderen op de fiets.

Dan zou ik ze een douw willen geven of hekserig schreeuwen dat je daar niet mag fietsen. Maar ik doe het niet, want ik wil niet dat Apollo denkt dat het een big deal is. Dat hij me moet beschermen of zo. Maar misschien zeg ik de volgende keer wel met een suikerzoet stemmetje Uitkijken, pleurisjong.

2 gedachten over “Op weg (17)

  1. Linda

    Hahahahaha ja dat zou een goeie zijn, met een hele lieve stem en een big smile, pleurisjong zeggen…word je gek van, van die losgeslagen, respectloze kids ;)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>