Op weg (21)

sdr

Een tijdje geleden liet ik zien dat Apollo en ik iedere dag langs perkjes met daaromheen omvergereden houten paaltjes lopen. Het zag er een beetje klunzig uit en je kon zien waar brokkenpiloten wonen. Nou, op een dag bleken alle paaltjes opeens verdwenen te zijn. Misschien al een tijdje, want tijdens het wandelen let ik voornamelijk op Apollo.

Op sommige plekken leken de paaltjes er met grof geweld uitgerukt te zijn- er  bleven gaten over. Elders waren ze met beleid verwijderd. In ieder geval was er een en ander uit het straatbeeld verdwenen. Nu vraag ik me af of dat expres gedaan is- waren de perkjes wellicht beschermd tegen kinderen die op de stoep fietsen en honden die graag in het groen poepen?

Een paar minuten later keek ik weer eens goed om me heen en toen zag ik dezelfde houten paaltjes met metaaldraad. Volgens mij gaan de struiken op onderstaande foto nog flink groeien en voordat ze groot zijn moeten ze een beetje beschermd worden. In ieder geval ga ik het in de gaten houden. En wat je ook over Spijkenisse mag zeggen: het is wel een hele groene gemeente.

sdr

2 gedachten over “Op weg (21)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>