Op weg (30)

dav

Dit is een soort binnentuin die bijna helemaal omringd is door huizenblokken waarvan er drie verzorgingshuizen zijn. Hier wonen best veel mensen. Op een stuk grond dat een grasveld was toen BAM nog klein was. Zo groot leek dat veld toen niet. Nu ik er iedere dag doorheen loop met Apollo kan ik me nauwelijks herinneren hoe het er destijds uitzag. De gebouwen werden namelijk snel uit de grond gestampt.

Het valt me tegen dat zelfs in de zomer niet erg veel mensen op hun balkon of in de binnentuin zitten. Want er is veel aandacht besteed aan de beplanting. Er staat een insectenhotel, er zijn genoeg houten bankjes te vinden, op dit moment staat er een gigantische kerstboom en het beeld van de duif is ook leuk om naar te kijken. Apollo mag op het gras plassen, maar dat is het dan. Het is geen openbaar toilet, deze tuin.

4 gedachten over “Op weg (30)

  1. Linda

    Zonde dat er dan niet veel gebruik van word gemaakt…of de mensen kunnen het niet zelfstandig en zijn er te weinig vrijwilligers om ze te begeleiden..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>