Op weg (37)

sdr

Zo’n spandoek zou ik ook wel willen hebben. Om te gebruiken natuurlijk. Het hangt bij de ingang van een schoolplein. Vorige week stonden er weer kinderen en hun verzorgers voor het hek. De kinderen zagen er blij uit en ik neem aan dat de dames en heren die er stonden het ook wel fijn vonden dat ze verlost waren van hun onderwijstaken.

Als het weer zover is dat ik de hele familie hier weer mag ontvangen, zal ik twee spandoeken maken. Want niet iedereen komt door de voordeur. Wat wil ik iedereen graag welkom heten . Binnen krijgen ze zoveel eten en drinken als ze graag willen, maar het moet al feest zijn voordat ze een voet over de drempel hebben gezet.

 

6 gedachten over “Op weg (37)

  1. Saskia

    Wat een geweldig idee, El. Was het maar zo ver! Dat wordt me toch een gezellig feestje met elkaar en heul, heul veel eten…. ;-)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>