Op weg (43)

sdr

In de rij huizen aan de rechterkant zit een kinderopvang. Voor de deur is altijd een parkeerplaats vrij, maar toch is er iemand die altijd haar auto parkeert op de stoep. Deze keer had ik geluk, want ik kon er aan de rechterkant voorbij. Meestal zet ze haar automobiel bijna tegen de bumper van de voor het huis geparkeerde auto aan. Kan je links passeren terwijl je getrakteerd wordt op uitlaatgassen, want het liefst laat mevrouw de motor nog draaien ook.

Nu is de kans klein dat ik nog een kind werp, maar als dat nog tot de mogelijkheden behoorde zou ik nooit gebruik maken van de kraamservice met de knalroze auto. Het irriteert me dat iemand haar auto zo neerzet. Van autorijden heb ik geen verstand, van sociaal parkeren wel. Overigens is dit een trottoir waar ik regelmatig links en rechts voorbijgefietst word door rotkinderen. Vroeger kwamen hier trouwens vaak blazende katten uit de tuinen en dat is net iets minder feestelijk dan een klunzig geparkeerde auto.

4 gedachten over “Op weg (43)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ze is er nooit als ik langsloop. Ik zie haar wel als ze haar kind naar binnen brengt of met gierende banden wegrijdt.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>