Op weg (58)

inCollage_20210719_142831428

Heel populair bij mij in de buurt- naast talloze Shih-Tzu’s, gillende kinderen en idioten die snel wegkijken als ik met Apollo aan kom lopen, zijn hier ook ontzettend veel hortensia’s te bewonderen. Snap ik wel hoor, want ze groeien als kool en zijn niet kapot te krijgen.

inCollage_20210719_142705431

6 gedachten over “Op weg (58)

     1. Linda

      Ja kan je zeker doen.. Ik deed er altijd aluin bij, kon je vroeger bij de drogist per ons kopen…maar nu ook gewoon bij tuincentrum iets te koop, een bepaalde toevoeging..

     2. Pippi Bericht auteur

      Daar ga ik maar eens naar op zoek. Vind blauw de mooiste kleur voor hortensia’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>