Op weg (59)

IMG_20210727_130644

Vrijwel iedere middag lopen Apollo en ik door een middenterrein dat omsloten wordt door woonhuizen en een verzorgingstehuis. Er zitten niet vaak bewoners buiten en ik heb dus ook nooit kunnen zien of dit daadwerkelijk een jeu de boulesbaan is. Maar ik weet wel dat als ik ooit de geldpest krijg direct zo’n baan laat aanleggen.

Op eigen terrein balletjes gooien lijkt me nog leuker dan poedelen in een zwembad dat wellicht alleen leuk is voor de honden. Ergens heb ik nog een mooie houten kist met alles dat je voor jeu de boules nodig hebt. Van mama gekregen, maar nooit gebruikt natuurlijk. Maar ik bewaar het, want je weet maar nooit.

2 gedachten over “Op weg (59)

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik denk eerlijk gezegd dat de bewoners niet zo mobiel zijn. Maar ik zou inderdaad best mee willen doen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>