Op weg (66)

sdr

Iedere dag kom ik een paar keer langs het pand waarin tot eind januari 2020 een kringloopwinkel gevestigd was. Het huurcontract was opgezegd en men wilde er huizen voor starters bouwen. Vooralsnog is er nog niets ondernomen, Het parkeerterrein achter het gebouw raakt zo langzamerhand overwoekerd door onkruid, door de ruiten kan je bijna niet meer kijken en ik geloof dat er al eentje dichtgetimmerd is.

Het ziet er smoezelig en naargeestig uit. Het was zo’n fijne kringloopwinkel met zulke vriendelijke medewerkers. Zij waren van plan weer een ander pand te huren om een nieuwe kringloopwinkel op te zetten. Het zal wel door het virus komen dat er niets van terecht is gekomen. Het is geen goede tijd om een nieuwe onderneming te starten. Zeker geen kringloopwinkel, want daar komen veel mensen om spullen te brengen en te kopen.

Er zijn nog wel een paar kringloopwinkels in dit dorp, maar nergens is de sfeer zo goed als het hier was. Ook als ik een keer met lege handen de winkel uitliep was het een gezellig bezoek omdat iedereen die er werkte zo aardig was. Ze legden kaarsen voor me apart en ze hadden voor iedereen een aardig woordje over. Maar goed, nu zijn mijn kasten lang niet zo vol als ze anders hadden kunnen zijn.

2 gedachten over “Op weg (66)

  1. Linda

    Nou dat hadden ze dan wel langer kunnen huren…nu brengt ‘t helemaal niks op..en wat is dat toch hard nodig woningen voor starters , dus ze kunnen maar beter beginnen

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>