Op weg (68)

oznorMB

Je moet goed opletten als je je honden uitlaat. Tenminste als je honden hebt die van alles eten als ze met je meelopen. Hier inde. buurt wonen een paar honden die graag poep eten en gelukkig zij ze niet van mij. Bah, wat lijkt me dat vies. Dn durf je je hond toch niet meer te knuffelen?

Het is mij trouwens weleens overkomen dat Apollo opeens een stuk brood in zijn mond had. Hij had het al doorgeslikt voordat ik zijn mond kon openen. Toen heb ik wel een tijdje in mijn piepzak gezeten- stel je voor dat er vergif in zat? Het was gelukkig niet zo, maar ik voelde me wel een hele slechte moeder.

Hier in de buurt is een grote supermarkt en er zijn klanten die restjes van broodjes en ander voedsel op straat smijten. Daar baal ik van, maar ik prijs me gelukkig dat er niet langer kipsnacks worden verkocht. Daarvan lagen de botjes ook overal en die krengen versplinteren makkelijk en dat is niet erg gezond voor honden.

Nu is de herfst aangebroken en vanochtend zag ik alweer de eerste paddestoel. In deze buurt dan. Het was een hele mooie en ik heb Apollo er maar even bij weggehouden. Straks is het een giftige en dan ligt hij opeens met zijn pootjes omhoog. Hij had er trouwens niet eens belangstelling voor. Binnenkort maar eens opzoeken wat voor paddenstoel het is en vooral of ‘ie gevaarlijk is voor hondjes.

4 gedachten over “Op weg (68)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>