Op weg (69)

IMG_20211005_103341

Dit ziet er een beetje saai uit, want er is zo weinig te zien op deze foto. Als het lekker weer is zitten er mensen buiten. Allemaal bewoners van het appartementengebouw waarin oudere mensen wonen. Sommige bewoners zijn slecht ter been en dus gaan ze net veel verder dan de voordeur. Er staat een bankje en daarop zitten de mensen die geen rolstoel hebben.

Als de vriendin van Apollo vroeg thuis is uit haar werk zit ze daar ook vaak. Dan gaat Apollo heel hard rennen, want hij is zo gek op haar. Haar man is ook de moeite waard- van hem wil mijn grote jongen wel wat knuffels. Soms zijn ze er allebei niet en dan kijkt Apollo toch om wat teleurgesteld door te lopen. De mensen die er wel zitten moeten dan altijd lachen.

Het weer wordt steeds slechter en ik denk dat we dan vaak tegen een lege plek aan zullen kijken. Het is de enige reden waarom ik de laatste maanden toch heb genoten van het voorjaar en de zomer- het is leuk om aardige mensen tegen te komen. We groeten elkaar en maken soms een praatje. Ze vinden Apollo leuk en dat maakt het nog fijner.

2 gedachten over “Op weg (69)

    1. Pippi Bericht auteur

      Ze komt binnenkort weer thuis, zit in een zorghotel. Wat zal Apollo blij zijn. als hij haar weer ziet!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>