Op weg (70)

sdr

Als ik door deze straat loop heb ik vaak spijt dat ik mijn zonnebril niet op heb. Ook als het op andere plaatsen waar ik langsloop wat donker is, kan ik hier een blauwe lucht zien. Als het er tenminste in zit- er zijn van die dagen dat het overal grijs is. Eigenlijk kijk ik niet zo vaak naar de lucht, want als je dat doet zie je niet wat andere honden hebben neergelegd op de stoep.

Als ik de witte strepen zie die vliegtuigen hebben achtergelaten vraag me altijd af of  de passagiers me misschien hebben zien lopen. In mijn leven heb ik maar twee keer per vliegtuig gereisd en ik kan me nog herinneren dat ik beter kon zien waar we overheen vliegen dan ik had verwacht.

Toen er vanwege Corona vorig jaar heel weinig werd gevlogen viel het ons op dat het een stuk stiller was in de lucht. Vreemd genoeg merkten we het niet toen er meer gevlogen werd. Maar de laatste tijd komt het af en toe voor dat er een vliegtuig zo laag over komt dat ik een beetje zenuwachtig word. Je zal toch maar meemaken dat ‘ie naar beneden komt.

4 gedachten over “Op weg (70)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>