Op weg (71)

mde

Als je met honden wandelt weet je dat je ook moet opletten waar je je voeten neerzet. Want mijn honden zijn natuurlijk niet de enige die weleens iets neerleggen. Maar ik ruim het wel op als het per ongeluk op de stoep terechtkomt. Dus toen ik vanochtend overstak om bij het grote grasveld richting de metro te komen, zag ik dat er iets op de tegels lag.

Iemand had een mozaïek aangebracht en ik vraag me af wie het gedaan heeft. En wanneer. Het iet er wel mooi uit. Eerlijk gezegd weet ik niet precies wat er afgebeeld is. Het lijkt Apollo wel  Maar hoe dan ook- het fleurt de boel wel lekker op. Nu hoop ik dat er straks meer komen en dat alles netjes blijft liggen.

 

2 gedachten over “Op weg (71)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>