Op weg (74)

sdr

Deze foto heb ik gisteren gemaakt. Toen scheen de zon namelijk en dat vond ik een mooie combinatie met de herfstkleuren aan de overkant van de sloot. Het viel me gelijk op toen ik met Apollo de voortuin uit liep. Mar omdat ik wist dat hij nodig moest plassen liepen we maar snel door. De foto maakte ik op de terugweg en ik zou zweren dat de kleuren wat fletser lijken dan op de heenweg.

Iedere keer als ik de verschillende tinten herfstbladeren zie, moet ik denken aan de puzzels die we vroeger thuis maakten, Een blauwe lucht met hier een daar een wolkje was erg, net als grote stukken grasveld, maar het ergst waren die bomen in de herfst. Nu doe ik niet meer aan legpuzzels. Kost me veel te veel tijd- dan lees ik liever een boek.

5 gedachten over “Op weg (74)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik hou van groen en ik ben dan ook erg blij dat ik in een groene omgeving woon. Maar in de herfst is het nog mooier!
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>