Op weg (76)

dav

Een soortgelijke foto heb ik al eerder laten zien en ik hoop er nog veel meer te maken. Aan de jas van zijn vriendin kan je zien dat het koud was op het moment dat ik de foto maakte. Apollo rende hard op haar af toen hij haar zag en tijdens het knuffelen ging hij zomaar op de koude stoeptegels liggen. Hij wilde zo traag geaaid worden.

Het maakt me blij dat er mensen zijn die hem willen aaien, die hem zelfs vriendelijk groeten als we langs lopen. Hier in de wijk zijn er niet veel mensen die hem leuk vinden. Of ze vinden mij niks aan, dat kan ook. In ieder geval smelt ik als mensen de tijd nemen om Apollo aan te halen. Dan ben ik zo blij voor hem dat hij eindelijk de aandacht krijgt die hij verdient.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “Op weg (76)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ze weten niet wat ze missen. Een hand vol haar :) Nou, als ze hem niet leuk vinden moeten ze dat zelf weten.
   xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij geniet van het contact met mensen.Jij zal ook wel mensen zijn tegengekomen die Jane graag wilden aaien omdat ze zo’n lieve uitstraling had.

   Reageren
   1. Myrna

    Neee. De mensen die haar durfden te aaien waren op 1 hand te tellen. Rotties hebben helaas niet zo’n goede naam hè. Hun uiterlijk schrikt enorm af, en dan liep ik er ook nog naast….

    Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij is zo lief! En zo dol op die mensen die hem altijd zo vriendelijk groeten en knuffelen. Ach, wat pijnlijk dat ze niet bij je is. Gefeliciteerd.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>