Op weg (84)

mde

Het is ware stoepkrijtkunst. Op de stoep waarop Apollo en ik iedere dag lopen kwam ik gisteren opeens een hele mooie tekening tegen. Bijna was ik er overheen gelopen, want het was nog betrekkelijk donker. Gelukkig zag ik net op tijd dat iemand iets moois op de tegels gekrijt had. Er is dus minstens één kind dat zelfs bij heel koud weer even buiten gaat spelen en lekker tekent op de stoeptegels.

6 gedachten over “Op weg (84)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik denk dat kinderen voornamelijk naar beeldschermen zitten te turen. Juist daarom was ik blij verrast toen ik de tekening op de stoep zag!

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik hoop nog vaak zulke tekeningen te zien. En dan hoop ik maar dat zo’n kind het niet kleumend heeft zitten tekenen.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>