Op weg (85)

IMG_20211223_100415~2

Inmiddels is de fiets al verdwenen, maar ik heb er wel meer dan een week tegenaan gekeken toen ik langs het wokrestaurant liep. Aan de andere kant van de boom staat de fiets met het kinderzitje dat er al maandenlang staat. Dat de bijzondere fiets op de voorgrond er stond heeft me zeer verbaasd.

Het is geen tandem, geloof ik. Hoe het zit met de pedalen heb ik niet van dichtbij bekeken. Er zijn twee zadels en twee sturen, maar welk stuur in verbinding staat met het voorwiel kan ik niet goed zien. In ieder geval is het geen rijwiel dat je langer dan een paar dagen op straat durft te parkeren. Maar goed, na ongeveer een week was ‘ie weg. Hopelijk opgehaald door de eigenaar.

2 gedachten over “Op weg (85)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>