Op weg (99)

dav

Er zijn mensen die het onkruid noemen, maar ik ben dol op paardenbloemen. De felgele bloemen vind ik prachtig en ik ben nog veel gekker op de pluizenbollen. Niet alleen hoe ze daar in het gras staan, maar ook als er hele wolken voorbijtrekken. Het is jammer dat ze niet in onze achtertuin staan.

Misschien pluk ik morgen wel een paar paardenbloemen en dan kijk kof er wat gebeurt als ik ze uitstrooi in de borders. Want spontaan komen ze hier niet naar boven. Ook hebben we dit jaar nog geen groot kaasjeskruid gespot. De papavers van drie jaar geleden zijn nergens meer te bekennen. Gelukkig begint er al een en ander op te komen en dat zal ik gauw eens laten zien.

2 gedachten over “Op weg (99)

  1. Linda

    Wat de één uit zijn tuin wil hebben wil jij er wel in…probeer gewoon een polletje met een schepje uit het gras te spitten..en dan ook polletje madeliefjes.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>