Rage

2017-08-03 12.10.37

Wij zijn niet zo van de rages. Spraakmakende films zien we pas als Ronald ze heeft gedownload en de nieuwste CD’s beluisteren we via Spotify. Aan papieren boeken geef ik weinig geld uit sinds ik ebookbike heb ontdekt. Nagellak met fancy finishes schaf ik pas aan als drogisterijmerken ze in het assortiment hebben. Daarom hebben we pas sinds kort een fidget spinner in huis.

Eerlijk gezegd leek het me wel wat toen ik de eerste foto’s op social media zag. Want ook ik doe graag iets met mijn handen als ik verder stil zit. Al snel las ik dat die dingen overal uitverkocht waren en toen besloot ik maar niet op zoek te gaan. Van de week zag ik er eentje liggen. Misschien maar eens meenemen voor Mika? Maar voor het geld kon ik lekker kringloopwinkelen en dus liet ik het ding liggen.

De volgende dag bleek Mika er allang eentje te hebben gekocht. Hij liet zien dat hij er een paar aardige dingen mee kon en toen heb ik de spinner snel ingepikt. Om te kijken wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk om er achter te komen of mijn beschadigde vinger ermee getraind kan worden. Nu heb ik behalve drie zachte balletjes een draaiding om mijn linkerhand mee aan het werk te zetten.

6 gedachten over “Rage

 1. chucky1012

  Oh doe wel heel voorzichtig met zo een spinner want je kan een vinger er behoorlijk aan bezeren hoor.
  Hoe gaat het met die balletjes en de oefeningen want die zijn veel zachter.
  Succes.

  We wensen jullie een heel fijn weekend en lieve groeten….. Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik doe voorzichtig aan hoor. En ik gebruik de foam balletjes veel vaker.
   Fijn weekend, lieverd!
   xoxo

   Reageren
 2. margriet

  Ik vind dit wel een leuke rage. Ik kon er natuurlijk in de klas ook niet omheen. Heb er zelfs een gekregen op juffendag dus s avonds op de bank tijdens tv kijken zit ik er ook geregeld mee te friemelen. Hoe is t met je vinger?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jij hebt natuurlijk gezien dat de hele kas aan de spinners ging. Leuk, zo blijf je wel op de hoogte van alles rages. Het friemelt wel leuk, vind je niet?
   Met mijn vinger gaat het steeds beter.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>