Review: Alverde Beauty&Fruity Mizellenwasser

mde mde

Deze micellaire reiniger werd door een vriendin voor me meegenomen toen zij naar een DM ging. Pas toen ik de flacon thuis goed bekeek, zag ik dat dit product voor een normale en gemengde huid is. Meestal zijn dergelijke reinigers iets te sterk voor mijn huidtype. Toch besloot ik het te gebruiken, voornamelijk omdat ik het meestal inzet als ik vrij veel make-up op heb dat ik met een vettige reiniger verwijder.

Alverde is een huismerk van DM en het bestaat uit  producten waar geen kunstmatige geur-, kleur- en conserveringsstoffen zitten. Ook geen ingrediënten op basis van minerale olie. Er zit onder andere extract van limoen en appel in- biologisch geteeld. De lekker frisse geur komt vast door de etherische olieën die eraan zijn toegevoegd.

Deze reiniger verwijdert ook mascara zonder boenen. De rest van de make-up is ook snel weg te poetsen. Hierna spoel ik mijn gezicht wel af met water, want dat doe ik altijd. Overigens gebruik ik deze reiniger ook zonder eerst een andere cleanser te hebben ingezet. Het is heel fijn in het gebruik, want het doet wat het belooft en mijn huid wordt er niet droog en trekkerig van. Voor een flacon met een inhoud van 200 ml betaal je bij DM €2,95.

2 gedachten over “Review: Alverde Beauty&Fruity Mizellenwasser

 1. Linda

  Fijn dat ie toch goed werkt…zo zie je dat er toch verschil in zit, en dat je huid er ondanks droge huid, toch goed op reageert

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als ik het eerder had gezien was deze nooit op mijn boodschappenlijstje terechtgekomen. Gelukkig heb ik het gewoon maar besteld.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>