Review: Balea Aqua Augen Roll-On

img_3945

Toen ik bij dm huidverzorgingsproducten ging inslaan heb ik toch maar weer wat oogverzorging meegenomen. Eerst werd het iedere 30-plusser aangeraden, daarna bleek dat het absoluut niet nodig is om een aparte crème voor rondom de ogen te gebruiken en nu is een zeer gerenommeerd merk daar weer op teruggekomen. Dus smeer ik weer iedere ochtend en avond en hoop dat het me zal behoeden voor een erger lot.

img_3943

Het spul zit in een tube met een metalen kogel. In de tube kan je lichtjes knijpen als je wat meer crème-gel rond de ogen wilt smeren en het kogeltje voelt inderdaad lekker koel aan.

img_3942

Er staat met grote letters AQUA op en het belangrijkste bestanddeel is dus water. En verder allerlei stoffen die ook in veel crèmes zitten. Op de verpakking staat dat het vochtinbrengend werkt en de huid aanspant. De rimpels zouden een beetje minder diep worden en de huid zou zich beter herstellen. Misschien ben ik een beetje gemakkelijk, maar om te testen of ik ergens tegen kan gebruik ik het gewoon. Het is in de loop der jaren nog niet voorgekomen dat ik met opgezwollen ogen liep, wel dat ik een onaangename uitslag rond de mond kreeg. Toen heb ik het product gelijk in de prullenbak gekieperd. Zonder na te gaan hoe ik aan die uitslag kwam, want toen schreef ik alleen nog in een papieren dagboek.

img_3944

 

De substantie in de tube is wit en behoorlijk dun. Dat smeert lekker uit. Eerst rol ik het uit op de kwetsbare huid onder de ogen en daarna draai ik nog een rondje. Even intrekken en dan inkloppen. Dat doe ik twee maal per dag en ik zie geen opzienbarende resultaten. Maar misschien mag je dat ook niet verwachten als je al bijna 55 met hetzelfde hoofd rondloopt. In ieder geval is dit product makkelijk aan te brengen en helpt het misschien toch wel een beetje. Niemand heeft namelijk opgemerkt dat ik er opeens vermoeid, beroerd, ziek of oud uitzie. En dat voor €2,95 voor een tube met een inhoud van 15 ml.

4 gedachten over “Review: Balea Aqua Augen Roll-On

 1. Frida

  Vind die producten met zo’n kogeltje heerlijk aanvoelen/opbrengen! :) (Of het helpt..ik denk dat verouderen grootdeels genetisch is bepaald? Ik ben 43 en heb een behoorlijk ouwe kop de laatste tijd..de meeste vrouwen van mn familie van vaders kant krijgen al jong een ouwe kop :( )

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Rimpels en zo zijn echt genetisch bepaald hoor. Ik ken mensen die hun leven lang de duurste crèmes hebben gesmeerd en mijn moeder van bijna 82 ziet er beter uit. Terwijl ze altijd Nivea gebruikt en vaak naar bed is gegaan met make-upop haar gezicht. Al die smeersels zijn lekker en je verwent jezelf even, maar echt helpen doet het niet.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>