Review: Balea Body Gel Aloe Vera

bst dav

Mijn huid wordt steeds droger en daarom probeer ik steeds andere bodylotions uit. Die smeer ik niet alleen na het douchen, maar ook halverwege de dag. Deze body gel is van Balea, een huismerk van DM. Dit product heeft een vriendin meegenomen en ik heb erom gevraagd omdat Ronald erg enthousiast is over lichaamsverzorging waaraan aloë vera is toegevoegd. Het is jammer dat er ook parfum in zit. Het spul ruikt dan ook een stuk zoeter dan dan de smurrie die verschijnt als je een aloë vera blad doormidden snijd.

Volgens de ingrediëntenlijst zit er sap van het blad van de aloë vera in. Zou dat de reden zijn dat deze gel goed intrekt en de lichaamshuid fijn hydrateert? Ooit probeerde ik een crème waar een poedervorm van datzelfde blad in zat. Het werkte niet zo goed als deze body gel. Op de tube staat dat het de huid wel 48 uur lang kan hydrateren. Zo lang hoeft dat niet voor mij, want ik breng het minstens twee maal per dag aan. De gel smeert lekker uit en plakt gelukkig niet.

Ook dit is een product dat standaard op de boodschappenlijst gaat. Deze tube kan nog wel een winter mee, maar ik wil wel graag een nieuwe als de temperaturen weer gaan stijgen. Voor de kloeke tube met een inhoud van 200 ml hoefde ik slechts €1,75 neer te tellen.

dav

4 gedachten over “Review: Balea Body Gel Aloe Vera

  1. Pippi Bericht auteur

   Het is erg fijn spul. Misschien ga ik nog weleens zelf naar Duitsland om DM producten in te slaan.

   Reageren
 1. Myrna

  Laat je het weten als je iets nodig hebt van de DM ?
  Ik heb van de week de aloe vera handcreme gekocht van Balea.
  Ik was al een paar weken niet meer geweest en moest best veel kopen. Maar wat scheelt dat in de portemonnee zeg.
  Bij Kruidvat ben ik veel meer geld kwijt.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>