Review: Balea Mizellen Augen Make-Up Entferner Pads

2018-05-23 18.44.03

Deze pads waarmee ik oogmake-up kan verwijderen, kreeg ik cadeau van Natasja. Ze kocht het bij die onvolprezen dm in Duitsland. Watervaste (oog)producten gebruik ik zelden, maar toch heb ik meestal een reiniger die daarvoor geschikt is. Dan hoef ik minder te vegen dan met de meeste micellaire watertjes.

2018-05-23 18.44.16

 

Er zal voornamelijk raapzaadolie in zitten, want dat is het eerste ingrediënt dat wordt genoemd. Er zit geen parfum in en toch ruikt het lekker. De pads zijn zoals gebruikelijk vrij dun en ze voelen wat vet aan. Ze doen hun werk goed en ik had geen last van irritaties. Nu zou ik graag willen weten of de schijfjes biologisch afbreekbaar zijn. Omdat ik zoveel wattenschijfjes gebruik, ben ik overgestapt op de biologische van Kruidvat. Maar goed, de oogmake-up verwijderaar van Balea is erg fijn in het gebruik en ik ga de versie voor niet-watervaste make-up ook maar eens uitproberen.

2018-05-23 18.44.48

4 gedachten over “Review: Balea Mizellen Augen Make-Up Entferner Pads

 1. Linda

  Oh ja die dunne vette schijfjes, had ze vroeger ook, alleen ander merk..zijn wel fijn..en met een beetje vet, glijd de make-up er lekker makkelijk af..fijn dat je er goed tegen kan..ben benieuwd of die met alleen lotion ook goed werken.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat is ook de reden waarom ik nooit ga. Maar ik ken gelukkig wel een paar mensen die altijd iets voor me willen meenemen.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>