Review: Balea Totes Meer Salz-Öl Peeling

2016-09-28-10-50-36

De eerste bodyscrub van mijn leven kocht ik een paar maanden geleden bij dm. Het zit in een kloeke pot en ziet er aantrekkelijk uit. Zout uit de Dode Zee, olie en de geur van citroengras. Dit product van een huismerk van dm kostte slechts €2,95 en ik wilde het graag uitproberen, vooral om te zien of mijn droge onderbenen er van zouden opknappen.

2016-09-28-10-50-33-2

Zelfs voor een gevoelige huid zou dit mengsel van zeezout, verschillende oliën en coffeïne kunnen helpen om een gladde en zachte huid te verkrijgen. Getest door 30 dames en dat vind ik een behoorlijk laag aantal.

2016-09-28-10-50-35

Dat wist ik natuurlijk al: aanbrengen op een vochtige huid en met ronddraaiende bewegingen inmasseren en daarna afspoelen. Ze hadden  wel duidelijk moeten maken dat je de smurrie voor gebruik even door moet roeren, want anders glijdt de boel zo van je lichaam af.

2016-09-28-10-50-33-1

 

Het heeft een mooi en fris groen kleurtje en het ruikt heerlijk naar citroengras. Het aanbrengen gaat het heel makkelijk, maar even afspoelen met warm water bleek een probleem te zijn. Bij mij bleef de olie zo goed zitten dat ik de neiging had mijn wel erg vette benen flink te bewerken met een handdoek. Maar hielp het? Jawel! De hele dag had ik zachte benen die ik niet meer in hoefde te smeren met bodylotion. BAM was er ook gek op, want hij probeerde het spul steeds van mijn benen te likken.

De volgende keer als ik bij dm ben ga ik kijken of ze nog meerdere varianten hebben. En als dat niet het geval is ga ik een keertje doe-het-zelven en uitproberen welke olie het prettigst aanvoelt.

8 gedachten over “Review: Balea Totes Meer Salz-Öl Peeling

 1. Cindy

  Heb deze liggen in een ontzettend grote/diepe volle voorraad box… Hij is nog niet aan de beurt, maar kan niet wachten nu ik dit lees haha.

  Reageren
   1. Cindy

    Eh… 3 jaar voorraad bad- en body spul denk ik, o.a. nog wat spul van DM vorig jaar gekocht en van het voorjaar gekocht. En heel veel Bath&Body Works, gekocht tijdens de sale daar en via iemand met een USA shopping service laten verschepen. En dan nog wat ik in februari daar had gekocht in Florida, en een heel klein beetje gekocht in NY.
    Kortom: ik mag 3 jaar niks meer kopen ;-)

    Reageren
 2. YuSt

  Sorry… Was je artikel vergeten! Maar ik vind het zo lekker fris ruiken! Mijn andere scrub moet eigenlijk eerst op… Echter psssst doe er gewoon twee om en om gebruiken! Ik pak wel een lepel erbij!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is een ontdekking,die scrub. Ik ben er hartstikke blij mee en ik ga de volgende keer ook een lepel gebruiken. Van melamine of zo :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>