Review: Burt’s Bees Lip Balm With Pomegranate Oil

2017-07-21 13.17.37

Ongeveer zes maanden geleden kreeg ik veel last van droge lippen en zelfs ingescheurde mondhoeken. Nog steeds weet ik niet hoe dat is gekomen, maar ik ben wel een paar lippenbalsems gaan uitproberen. Deze van Burt’s Bees is een favoriet geworden.

2017-07-21 13.18.14

We zijn hier gek op granaatappels. Ronald gebruikt ze vaak in de keuken en ik heb zelfs een fijn Lidl afwasmiddel dat er enigszins naar ruikt. Van het merk Burt’s Bees had ik al eerder gehoord, maar ik ben deze variant pas gaan kopen toen alle lippenbalsems op waren. Deze kocht ik omdat mijn lippen vaak te beschadigd waren om dieprode lipstick te dragen. Toch wilde ik wel een kleurtje op de lippen. Helaas is de rode kleur zo fraai rood omdat ze er insecten voor geplet hebben.

2017-07-21 13.18.55

 

De kleur is bescheiden, maar toch te zeer aanwezig om de balsem ook ‘s nachts te dragen. Mijn kussenslopen zijn wit en dat wil ik graag zo houden. Overdag draag ik deze balsem met een kleurtje en dat is net genoeg om er niet al te vaal uit te zien. Het is een geweldige lippenverzorging waar ik maar €2,99 voor betaald heb.

Inmiddels heb ik op internet gezien dat Burt’s Bees nog veel meer varianten in het assortiment heeft. Maar omdat je toch nog best lang doet met dit product ga ik niet als een malle balsems inslaan. De verleiding is wel groot, want ik ben erg enthousiast over deze lippenbalsem met granaatappelolie.

6 gedachten over “Review: Burt’s Bees Lip Balm With Pomegranate Oil

  1. Linda

    Dezelfde insecten, als in roze koeken? Heb er ook meer over gehoord dat t een goed merk is, je hebt er toch ook spullen van, voor je nagelriemen?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>