Review: Burt’s Bees Moisturizing Lip Balm with Kokum Butter

mde

Er zijn mensen die overal in huis een leesbril hebben neergelegd, ik heb dat met lippenbalsems.  Waar ze liggen? Onder mijn kussen, op de boekenplank bij de strijkplank, in het badkamerkastje, in mijn toilettas op de eettafel en naast de stapel te lezen boeken die op een tafel achter de bak staat.

Van het merk Burt’s Bees heb ik vaker balsems gehad en ik was er altijd zeer tevreden over. Deze met kokum boter is de beste. De substantie is zeer licht en ruikt erg lekker. Het hydrateert zeer goed. Maar of dat nou echt aan de kokum boter ligt, durf ik niet te beweren. Want op de ingrediëntenlijst staat de officiële naam garcinia indica ergens in het midden. Toch zal ik deze balsem blijven kopen!

mde mde

6 gedachten over “Review: Burt’s Bees Moisturizing Lip Balm with Kokum Butter

 1. Linda

  Heb idd overal leesbrillen liggen, maar altijd op vaste plekken, maar ook lippenspul…niks zo vervelend, als je speciaal naar boven moet om te smeren…maar dat geldt ook voor handcrème..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We zouden ook een heel klein en licht tasje kunnen type crossbody kunnen dragen met al die onmisbare spullen erin.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>