Review: Cien Cellular Beauty Eye Mousse

2017-07-07 12.49.02

Een stralende huid wil iedereen en als je een gezichtsverzorgingslijn ontdekt die geschikt is voor een klein budget sla je aan het testen. Deze mousse is het laatste product uit de Cellular Beauty lijn dat ik getest heb. Over het serum en de dag- en nachtcrème ben ik zeer tevreden. Nu nog een oordeel vormen over de oogverzorging.

Het eerste dat ik opmerk, is dat het hier helemaal geen mousse betreft- het is een kleurloze gel. Die moet je ‘s ochtends en ‘s avonds na de reiniging van het gezicht gebruiken. Een kleine hoeveelheid, ongeveer de grootte van een glasspeldenknop, zachtjes rond de ogen aanbrengen en inkloppen.

Het hydrateert de huid, maar over stimulatie van huidcelvernieuwing durf ik geen zinnig woord te zeggen. Ga ik ervan stralen? Tja, stralen doe ik alleen in goed gezelschap, maar de wallen zijn bijna verdwenen. Maar of dat door de ingrediënten komt? Dat er geen parfum in zit, vind ik erg fijn.

Deze oogverzorging waarvoor ik €3,99 betaalde, bevalt me zeer goed. Wederom: jammer dat niet alle Cien huidverzorging in het vaste assortiment zit. Want met name deze Cellular Beauty Eye Mousse zou ik wel langer willen gebruiken.

2017-07-07 12.49.29 2017-07-07 12.49.47

4 gedachten over “Review: Cien Cellular Beauty Eye Mousse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>