Review: Cien Cellular Beauty Night Cream

2017-07-07 12.52.54

Het is fijn dat de Cellular Beauty huidverzorging uit vier producten bestaat. Dan heb je het idee dat serum, oog-, dag- en nachtcrème goed bij elkaar aansluiten. In alles zit het verzorgende myramaze dat zorgt voor hydratatie. De rest van de ingrediënten zouden de celvernieuwing stimuleren en voor een mooie gloed zorgen. Ook bevat het de nodige anti-aging bestanddelen.

2017-07-07 12.53.06

De crème is iets dikker van textuur dan de dagcrème, maar smeert wel makkelijk uit. De geur is fris en niet opdringend, maar van mij had er geen parfum aan toegevoegd te worden. Meer dan een maand gebruik ik de Cellular Beauty producten nu en ze bevallen me erg goed. Alles trekt snel in en het is echt waar: iedere ochtend word ik wakker met een gladde huid.

Voorlopig is dit mijn favoriete Cien huidverzorging. Zoals ik al zo vaak zeg, zie ik er na gebruik geen week jonger uit dan bijna 56. Maar omdat ik me gewoon niet zo oud voel, erger ik me ook niet aan de rimpels en wallen. Op dit moment heb ik zorgen en daarom vind ik het plezierig om mijn huid goed te verzorgen. Hetgeen prima gaat met producten die je voor €3,99 bij Lidl kunt aanschaffen.

2017-07-07 12.53.29

4 gedachten over “Review: Cien Cellular Beauty Night Cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>