Review: Cien Dead Sea Salt Oil Exfoliating Scrub Mango & Hibiscus Fragrance

2017-04-26 15.19.47

Lidl heeft regelmatig LE’s die erg snel uitverkocht zijn. Deze scrub kocht ik twee weken geleden en gisteren was het schap al leeg. De Tropical Summer LE bestaat uit meerdere zonnebrandartikelen, haarverzorging en enkele producten voor het lichaam. Omdat ik niet van zonnebaden hou heb ik het bij twee scrubs gehouden.

Deze ruikt sterk naar mango en hibiscus. Het is goed dat ik geen kleine kinderen heb, want als je de dop opendraait en de beschermfolie verwijdert lijkt het wel alsof je een heerlijk sorbetijsje voor je neus hebt. De geur is namelijk verrukkelijk. Je zou er bijna een hapje van nemen. Maar er zit natuurlijk wel zout en olie in het goedje.

2017-04-26 15.20.192017-04-26 15.20.28

Één of twee keer per week op de vochtige huid inmasseren en met warm water afspoelen. Uitermate geschikt voor onder de douche.

2017-04-26 15.20.37

Deze scrub voelt prettig aan. De substantie voelt lang niet zo hard aan als andere scrubs die ik geprobeerd heb. Mijn huid wordt op een plezierige, zachte manier gescrubd en er blijft een welriekend, licht vettend laagje achter. Het fruitige luchtje is niet helemaal mijn smaak, maar het effect van dit product is goed. Dat is prima voor een artikel dat slechts €1,99 gekost heeft.

4 gedachten over “Review: Cien Dead Sea Salt Oil Exfoliating Scrub Mango & Hibiscus Fragrance

 1. Natas

  Klinkt goed zeg! Wat een leuke complete lijn is dit hè. Heb je de nagelverzorging ook al gezien? Heb t laten staan, heb nog zoveel in huis, maar leuk is het zeker. Je wordt er zo vrolijk van!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik gebruik de bodyscrub ook voor mijn handen. Heerlijk spul. Ik heb uit een andere doos een flesje Honey Serum voor de nagels gehaald.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>