Review: Cien Hand & Nail Scrub

2017-03-15 13.58.46-2 2017-03-15 13.58.46-1

Een speciale scrub voor handen en nagels koop ik nooit. Daarvoor gebruik ik spul dat eigenlijk geschikt is voor het lichaam of het gezicht. Maar deze van Cien zag ik vorige week in een graaibak liggen voor 99 cent en toen mocht ‘ie mee naar huis. De verpakking ziet er mooi uit en ik zag dat de scrub maar mango en papaya ruikt.

Ruikt hè- er is geen stuk exotisch fruit aan te pas gekomen. Ja, abrikozenpit, dat wel. De scrub is een romige crème met allemaal stukjes abrikozenpit. Het schuimt niet en als je een dot op de bevochtigde handen doet ruikt het lekker en lijkt het alsof de crème direct intrekt. Wat mij betreft hadden er wat meer scrubstukjes in mogen zitten. Maar het is wel een prettig product dat makkelijk mer koud water af te spoelen is.

Na het afspoelen ga ik nog altijd even aan de gang met een handdoekje. Stevig afdrogen zodat ik meteen mijn handen goed kan insmeren. Als ik morgen weer boodschappen ga dopen neem ik nog een paar tubes mee, want ik vind dit fijn spul. Zeker voor die prijs.

7 gedachten over “Review: Cien Hand & Nail Scrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>