Review: Cien Honey Serum

2017-05-02 17.10.47 2017-05-02 17.10.33

De Cien lakken laat ik tegenwoordig makkelijk in de winkel liggen, want ze verkopen alleen maar nudes, en verschillende roze-, rood-en paarstinten. Maar in het schap met nagellak en handverzorging zag ik dit product liggen. Er staat niet op het flesje vermeld wat de ingrediënten zijn, maar ik neem aan dat er wat honing in zit. Voor €1,99 wilde ik dit wel meenemen.

Er staat op het flesje dat je het goedje op je nagels en nagelriemen moet smeren en dan in dient te masseren. Maar ook dat je je nagels met water en zeep moet wassen als je daarna wilt gaan lakken. Daar schrok ik even van en natuurlijk heb ik uitgeprobeerd wat er ging gebeuren als ik dat niet zou doen.

Laat ik eerst maar vertellen dat het fantastisch spul is. Mijn nagels waren na de behandeling niet meer droog en ze gingen ook niet meer splitten. Er lag een dun laagje over mijn nagels en ik heb het serum lekker laten zitten toen ik ging lakken. Het zorgde er wel voor dat de lak tijdens het afwassen zonder handschoenen wat verschoof. Maar als je net als ik een dag met een mani doet maakt het niets uit.

17 gedachten over “Review: Cien Honey Serum

    1. Pippi Bericht auteur

     Ik ga morgen of overmorgen even kijken. Ik weet je te vinden als ze hierop zijn! Thanks

     Reageren
   1. Linda

    Vind t wel een hele fijne serum, lekkerder dan die van de Hema..trekt goed in..heb jij nou ook van die harde nagelriem randjes, aan de zijkant..daar krijg je dan van die velletjes..wat zou daar nou tegen helpen, om t zacht en soepel te houden..nagelriemolie? Doe t wel, maar heb niet t idee dat t intrekt.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Als de nagelriemen aan de zijkant eenmaal hard zijn is er weinig aan te doen. Althans, dat is mijn ervaring. Wat ik dan doe is verwijderen van de harde huid met behulp van een zachte puimsteen. Ik heb er eentje van dm, een paarse. Heb er weleens een review over geschreven. Eerst de handen weken in een lauwwarm badje, dan voorzichtig te werk gaan met de handige hoekjes van de puimsteen. Bijhouden met serum of nagelriemolie. Werkt bij mij!

     Reageren
     1. Linda

      Heb t geprobeerd, maar niet de goeie puimsteen..eentje is te zacht en de andere te hard..heb t met een kartonnen vijl gedaan en dat werkt ook..die is dun, dus je raakt niet je nagel..heb trouwens een tip: als het onder je nagels gelig is, kan je t met zilvershampoo insmeren, met een tandenborstel ofzo..eventueel nog met zeep nawassen, de paarse gloed gaat dan weg.

     2. Pippi Bericht auteur

      Ik heb geen zilvershampoo :) Vlekken verwijderen doe ik ook met een tandenborstel- en tandpasta.

     3. Linda

      Nee dacht ik eigenlijk al hahaha..tandpasta kan ook, maar is bij mij te weinig, want ik heb nl de slechte verslaving, waar ik zelf totaal geen problemen mee heb :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>