Review: Cien Honey Serum

2017-05-02 17.10.47 2017-05-02 17.10.33

De Cien lakken laat ik tegenwoordig makkelijk in de winkel liggen, want ze verkopen alleen maar nudes, en verschillende roze-, rood-en paarstinten. Maar in het schap met nagellak en handverzorging zag ik dit product liggen. Er staat niet op het flesje vermeld wat de ingrediënten zijn, maar ik neem aan dat er wat honing in zit. Voor €1,99 wilde ik dit wel meenemen.

Er staat op het flesje dat je het goedje op je nagels en nagelriemen moet smeren en dan in dient te masseren. Maar ook dat je je nagels met water en zeep moet wassen als je daarna wilt gaan lakken. Daar schrok ik even van en natuurlijk heb ik uitgeprobeerd wat er ging gebeuren als ik dat niet zou doen.

Laat ik eerst maar vertellen dat het fantastisch spul is. Mijn nagels waren na de behandeling niet meer droog en ze gingen ook niet meer splitten. Er lag een dun laagje over mijn nagels en ik heb het serum lekker laten zitten toen ik ging lakken. Het zorgde er wel voor dat de lak tijdens het afwassen zonder handschoenen wat verschoof. Maar als je net als ik een dag met een mani doet maakt het niets uit.

8 gedachten over “Review: Cien Honey Serum

    1. Pippi Bericht auteur

     Ik ga morgen of overmorgen even kijken. Ik weet je te vinden als ze hierop zijn! Thanks

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>