Review: Cien Vital Eye Cream

2018-08-28 14.04.57

Sinds ik binnen vier dagen BAM en mijn moeder voorgoed moest missen, heb ik wallen onder mijn ogen. Daarom smeer ik de laatste maanden enthousiast oogcrèmes. Want je weet maar nooit of het tot een positief resultaat leidt. Volgens mij is het juist het voorzichtig aanbrengen en het licht inkloppen dat enigszins helpt. Deze oogcrème is overigens speciaal ontwikkeld voor de rijpe huid.

Calcium, collageen en soja olie zijn de ingrediënten die vermeld staan op de tube en de verpakking. In de lijst staan nog veel meer bestanddelen. Het is fijn spul dat makkelijk opbrengt. Misschien zou de oogcrème een beter kans hebben om te laten zien wat het allemaal vermag als ik niet zou slapen met een zijden oogmasker op. Maar dat moet ik helaas volhouden tot de laatste mug verdwenen is, want ik word altijd op de oogleden gestoken en dan verga ik de hele dag van de jeuk.

Helpt het? Ach, helemaal niks smeren zal zeker niks opleveren. Het is fijn om iedere avond je gezicht inclusief de ogen goed te verzorgen. Maar vooralsnog kan ik geen spectaculaire resultaten onthullen. Wel blijf ik dit soort producten gebruiken. Al weet ik dat goed slapen, niet huilen en mazzel hebben met de genen doorslaggevend is. Deze tube oogcrème met een inhoud van 15 ml kocht ik voor €2,49 bij Lidl.

2018-08-28 14.05.17

8 gedachten over “Review: Cien Vital Eye Cream

 1. Linda

  Zolang je er geen opgezwollen ogen van krijgt is het prima spul…je hebt ook van die oogmaskers, die met die gelbolletjes, die je kan verwarmen of koelen, misschien een idee om je ogen rust te geven..ik gebruik het warm ivm droge ogen en blefaritis..

  Reageren
 2. Myrna

  Is een oogcreme echt noodzaak als de jaren beginnen aan te tikken? Ik heb nooit een afzonderlijke oogcreme gebruikt omdat ik niet goed weet welke ik dan moet kopen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Welnee. Niemand wordt oud zonder rimpels en kraaienpootjes. Maar ja, misschien gaat het minder hard. Ik koop altijd budgetproducten.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>