Review: Cien Wild Rose Shampoo

IMG_9876

Nou is mijn haar helemaal niet droog en beschadigd, maar deze shampoo moest ik uitproberen. Want ik hou namelijk erg van de geur van rozen. Daarnaast is mijn haar makkelijk te onderhouden- veel duurdere haarverzorging gebruiken, betekent niet dat mijn haardos er per definitie beter uitziet. Het glanst nog en mijn kapsel -een beetje saaie bob- borstel ik alleen als ik het net gewassen heb.

De shampoo zegt vochtinbrengend te zijn. Er zit biologische wilderozenbottelolie in en er is tarwe-eiwit aan toegevoegd. Wat er dan weer niet in zit: siliconen, synthetische geur- en kleurstoffen, conserveermiddelen en ingrediënten op basis van minerale oliën. De huidverdraagzaamheid van deze gecertificeerde cosmetica is dermatologisch getest. Laten we hopen niet op konijntjes.

Zoals gebruikelijk breng je een kleine hoeveelheid aan op nat haar. Na inmasseren en een minuut intrekken uitspoelen. Nou ben ik niet in staat om aan mijn eigen hoofd te ruiken, maar toen ik de boel onder de douche gebruikte, rook ik die heerlijke geur van rozen. Dat is nog eens fijn aan de dag beginnen. Voor deze flacon van 200 ml betaalde ik met 30% korting slechts €1,39. Binnenkort maar even kijken voor een back-up.

IMG_9877

4 gedachten over “Review: Cien Wild Rose Shampoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>