Review: Cucumber Under-Eye Pads

mde

Het is me een paar maanden geleden opgevallen dat er onder mijn ogen meer hangt dan vroeger het geval was. Dat had ik wellicht kunnen voorkomen, nee: vertragen, als ki bijtijds van alles in huis had gehaald om dat wel heel opvallende deel van het ouderdomsproces aan te pakken. Het zij zo.

Laatst heb ik maar eens een doosje met oogmaskers aangeschaft. Misschien een beetje onzinnig, want we hebben altijd komkommers in huis. Die kan je ook met een kaasschaaf te lijf gaan en de flinterdunne schijfjes onder de ogen plakken. Want wat ik voor 99 cent bij Action kocht bestaat ook voor een groot deel uit komkommer.

De pads zijn wat aan de grote kant, dus ook geschikt voor mensen met een groter hoofd dan dat van mij. Er zit zoveel transparante prut in het zakje dat onderdak biedt aan twee pads dat het hele gezin ermee geholpen zou kunnen worden. Helpt het? Nou, een beetje. Maar dan moet  je wel netjes een half uurtje op de bank gaan liggen met je ogen dicht.

mde mde

2 gedachten over “Review: Cucumber Under-Eye Pads

  1. Linda

    Je ziet dit nu overal en in allerlei smaken…vind een half uur wel lang, maar als het werkt wel te doen..maar volgens mij moet je dan het wel regelmatig doen.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>