Review: De Tuinen Dode Zee Dag- en Nachtcrème

Deze bij Holland&Barrett verkrijgbare dag- en nachtcrème is speciaal voor de droge en trekkerige huid. Er zitten mineralen, vitamine E en sheabutter in om de huid te verzachten. Wel makkelijk om 1 product voor ’s morgens en ’s avonds te hebben.

De crème ruikt nauwelijks en dat ondanks de etherische oliën die erin zitten. Er zit wel palmolie in, zie ik net en dat is wel een beetje jammer. Na ruim een maand getest te hebben, ben ik erg tevreden over deze crème. Nu ben ik benieuwd hoe het in de herfst en winter gaat.

Deze crème trekt snel in en is niet zo rijk als mijn favoriete dag- en nachtcrème, de lait-crème concentré van Embryolisse. Die bij erg warm weer teveel zorgt voor een glimgezicht en ’s nachts blijft het aan mijn kussensloop plakken. Dus voorlopig gebruik ik deze van De Tuinen.

4 gedachten over “Review: De Tuinen Dode Zee Dag- en Nachtcrème

 1. Myrna

  Sinds ík inkey gebruik geen ander merk meer voor mij.
  Ik zorg op tijd voor een nieuwe voorraad.
  Ben je dankbaar voor tip en advies !

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben ook zo blij dat i dit merk ontdekt heb. Alleen dat vitamine C serum vind ik niets.Niu ja, uj heb een hekel aan dat gevoel dat me aan siliconenkit doet denken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *