Review: Delia Cosmetics 50+ Anti-Wrinkle Under Eye Roll-On

2016-08-10 12.17.02

Als ik op een verpakking zie dat het geschikt is voor 50+ is mijn nieuwsgierigheid gewekt. Dus toen ik deze oogroller bij Wibra spotte nam ik ‘m gelijk mee. Want ik hoor goede dingen over hyaluronzuur en caffeïne- die zouden de huid een flinke oppepper geven en dat kan ik altijd gebruiken. Kraaienpootjes, donkere kringen en wallen kan ik ook missen als kiespijn. Wie niet.

2016-08-10 12.17.19

 

Zo, op de verpakking staat dat het hier een product met een vernieuwende formule betreft. Interessant klinkende ingrediënten die de huid moeten hydrateren, verzachten en verjongen. Daar kan ik van alles over opzoeken, maar ik vertel liever meteen dat ik na een maand absoluut geen verbetering zag. Integendeel: ik had het gevoel dat de wallen erger werden.

 

2016-08-10 12.35.18

Twee keer per dag bracht ik het spul aan. Inderdaad, die metalen roller zorgde voor een prima verkoeling. Fijn dat je niet met je vingers in een potje crème hoeft te roeren en zelfs makkelijker in het gebruik dan een tube. Na het aanbrengen inmasseren, zegt de handleiding. Helaas droogde het snel en liet het een iets plakkerig laagje achter. Dus bleef mijn vinger hangen en trok ik de dunne huid onder mijn ogen naar boven en dat gaf mij het idee dat ik de boel juist oprekte. Het op laten drogen had ook geen zin, want als ik mijn CC cream opbracht gaf dat een trekkerig gevoel rond de ogen.

Van deze aankoop heb ik spijt. Voor dat geld -€2,99- kan je bij de drogist fijnere producten kopen. Uiteindelijk zetten een langere nachtrust en een plezierige sfeer in huis meer zoden aan de dijk.

2016-08-10 12.18.13

4 gedachten over “Review: Delia Cosmetics 50+ Anti-Wrinkle Under Eye Roll-On

 1. Katinka

  Hi, ik gebruik het ook en heb na het een weekje getest te hebben meteen maar 4 rollers ingeslagen. Die liggen nu in de koelkast. Onlangs zag ik dat ook de Hyaluron fusion 50+ serum te koop is en dat gebruik in sinds een paar dagen. (maar verkeerd, lees ik nu as, want het serum moet s’avonds ipv smorgens) . Wat jij zegt, over dat plakkerige, dat herken ik eigenlijk niet. Maar ik zit er dan ook nooit met mijn vingers aan, ik rol het er gewoon op. Ik gebruik het nu minder dan een maand dus over langere termijn kan ik niets zeggen, maar ik merk dat mijn huid zachter/gladder aanvoelt en tot nog toe vind ik dit een prima product en spotgoedkoop.
  Dank voor je blog!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Leuk om ook de bevindingen van een ander te horen! Delia Cosmetics is inmiddels een grote favoriet- ik heb de DD Cream en natuurlijk de nagellakjes die onder de naam Coral verschijnen.
   Misschien had ik het oogspul niet in moeten kloppen. Dat zal ik de volgende keer achterwege laten. Fijn dat het helpt!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>